עבודה עם הרבה פלפל!נא למלא את הפרטים ולצרף קובץ קורות חיים

    בחרו קובץ קורות חיים

    דרושים טבחים ברשת מלונות פתאל

    אם עולם הבישול קסם לך מאז ומתמיד, מקומך איתנו ברשת מלונות פתאל! רשת מלונות פתאל רואה חשיבות עליונה במקצוע הטבחות ובחוויה הקולינרית של האורחים. לצורך כך הרכבנו מסלולי הכשרה והשבחה בתחום – לרבות עתודת טבחים יוקרתית בניצוחו של השף שלום קדוש. זה הזמן למשרה איכותית במטבחים המתקדמים והמאובזרים של פתאל – רשת בתי המלון הגדולה והמובילה בישראל.

    דרישות התפקיד

    • תודעת שירות ברמה גבוהה
    • יצירתיות ואכפתיות
    • אהבת המטבח, האדם והאירוח
    • אהבת האדם והאירוח
    • נכונות לעבודה בשעות גמישות כולל שבתות וחגים
    • תעודת השכלה רלוונטית בתחום – יתרון

    כדאי לך להצטרף!

    • עבודה מועדפת לחיילים משוחררים
    • סביבת עבודה צעירה ודינמית
    • סביבת מגורים ברמה גבוהה
    • משכורות משתלמות
    • לימודים והכשרה על חשבוננו
    • אפשרויות קידום לתפקידים ניהוליים

    שאלות ותשובות

    היכן גרים צוותי הבידור של מלונות פתאל?

    צוותי הבידור של רשת מלונות פתאל נהנים ממגורים איכותיים בבתי מלון או בבנייני מגורים הכוללים בריכה, קפיטריה ושירותים משלימים. כל חדר מכיל עד 2 אנשי צוות.

    האם מקבלים גם ארוחות?

    צוותי הבידור של רשת מלונות פתאל נהנים מארוחות בוקר, צהריים וערב בחדר אוכל אורחים – בעלות סמלית

    איך מתקדמים בתפקיד?

    חברת “טו גוד טו בידור” מאפשרת להתקדם בסולם התפקידים וחשיבותם: מתחילים בתפקיד בסיסי, צוברים ידע, ניסיון וביטחון ובהמשך מתקדמים לתפקידים דוגמת מנהלי בידור או מנהלים אמנותיים.

    עבודה בבידור נחשבת לעבודה מועדפת?

    כל אחד מתפקידי צוות הבידור נחשב לעבודה מועדפת ומזכה במענק עבודה מועדפת. העבודה דינמית, משלבת הרבה אקשן ומאפשרת לחסוך כסף ולצבור מכסת ימים לקבלת המענק.

    האם ניתן לבקש לעבוד במלון מסוים או לבקש העברה?

    מועמדים לעבודה בצוותי הבידור יכולים לבקש העדפה לאחד ממלונות הרשת באילת, בים המלח או בטבריה. ההחלטה הסופית נעשית על פי צורכי הרשת – בהמשך ניתן לבקש העברה למלון אחר.

    גם אני רוצה לעבוד בצוות הבידור של מלונות פתאל! איך מצטרפים?

    מלאו את הפרטים האישיים בטופס ההצטרפות למעלה ונחזור אליכם בהקדם.

    סיפורי הצלחה

    • אביה מגן
      אביה מגן
      מנכ"לית של רשת מלונות פתאל

      התחלתי כמלצרית בחדר אוכל וכיום אני מנכ”לית של רשת מלונות פתאל.

    • ירון סולומוביץ
      ירון סולומוביץ'
      מנכ"ל מלון U קורל ביץ' קלאב

      עבודה במלונאות היא מתנה משולשת: גם למידה, גם חוויה, וגם מענק כספי!

    • לירן לב
      לירן לב
      מנהל מזומ"ש בארמונות הרודס אילת

      עבודה מרתקת עם הזדמנות לקידום. התחלתי כקצין ביטחון וכיום אני מנהל מזון ומשקאות.